Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hol tudok Debrecenben önkéntes...

Hol tudok Debrecenben önkénteskedni?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem már több helyre önkéntesnek, de még nem hívtak fel. Ápolónak tanulok, szóval tapasztalaton legalább egy minimális betegellátás már van. Ha kell a tűz barlangjába is bemennék hogy segítsek.. Nem tudom hogy kivel kéne felvennem a kapcsolatot ahoz hogy tényleg tudjak segíteni. Nyilván covid miatt szeretnék segíteni, akár a covid betegekkel foglalkozni.

2020. nov. 11. 12:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Hihetetlen, hogy 5 napja senki nem tud választ adni, de legalább azt engedd meg, hogy így virtuálisan megöleljelek, megveregessem a vállad és a füledbe súgjam, hogy rendes vagy! Nagyon!!!

De hogy próbáljak válaszolni: Próbálj kórház igazgatókkal telefonon felvenni a kapcsolatot!

Írj privátban ha bármi sikerült! Szurkolok!

Rohadt egy világ van hallod! Most tudtam meg, hogy a mostoha anyám (akit nagyon szeretek) pozitív tesztje lett, úgy, hogy apám temetése óta (20 napja) ki sem ment a lakásból.

Nekem ez döbbenet!

2020. nov. 16. 22:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!