MRI előtt magneb6?
Figyelt kérdés
tudom, hülye kérdés, és csak túlgondolom, de mri előtt lehet bevenni ugyanúgy magneb6-ot, ugye?2020. nov. 5. 20:11
2/7 Ypszilon1980 válasza:
Mert? Vagy hogy arra gondolsz, hogy a magne az valami mágnessel kaocsolatos dolog?
3/7 A kérdező kommentje:
álmomban megmagyaráztam magamnak, hogy a magnézium is fém, emiatt, így mióta felkeltem, ezen kattogtam :D
szokás szerint csak túlaggódok mindent
2020. nov. 6. 15:28
4/7 Ypszilon1980 válasza:
Az egy alkáliföldfém és ha jól tudom csak a vegyületei fordulnak elő a természetben, semmi baj nem lesz ebből, ha szeded.
5/7 anonim válasza:
Ha tudnád mennyi "fémet" tartalmaz a szervezeted (persze vegyületek formájában)
Kalcium, vas, ón, nátrium, cink, kálium, stb....
De a szervezetben "feloldott" vastól sem lesz bajod az MRI készülékben
...hacsak nem szöget reggeliztél
6/7 anonim válasza:
Jaj. Ez a kerdes/valasz vegyeszkent most megboritott... :D
7/7 A kérdező kommentje:
ha másért nem, legalább az olvasóknak okozott vidám percekért már megérte kiírni ezt a kérdést, nem? :D
Köszönöm szépen a válaszokat, valamiért a véremben is lévő vasra pl. totál nem gondoltam, hiába vagyok vérszegény, de hát ezért is jók ezek az álmok, minden annyira logikusnak tűnik bennük
2020. nov. 6. 22:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!