Létezik, hogy különféle módon adják be az altatószert műtétkor?
Figyelt kérdés
Mármint nem úgy értem, hogy helyileg mert nyilván vénába kapom de több műtétem volt eddig és a legtöbször mikor beadták az altatószert hirtelen be zsibbadt az arcom és puff vége, már “aludtam” is... Most utoljára vesekő műtétem volt, szintén altatásban és ilyen kellemesen aludtam el ...nem volt zsibbadás, hanem bebágyultam és ez a jó érzés amikor chillezel... :D nem tudom máshogy mondani... nyilván ott is volt puff, de nem olyan hirtelen... Ilyenkor lassabban adagolják vagy mitől van? Illetve gyorsan berakok még egy kérdést, hogy altatás utáni ébredés után miért olyan nehéz felkelni? Vagy megmozdulni? Hiába mondjuk csak a mandulámat vették ki, délután rendesen nehéz volt mozogni és megerőltető felkelni. 28/N2020. nov. 2. 12:40
1/4 TR75 válasza:
Szerintem inkább nem ugyanazt a szert használják minden esetben (vagy a kombináció más).
2/4 anonim válasza:
És a többi műtéted milyen műtét volt? Mást használnak felszínes és mély altatásnál.
3/4 A kérdező kommentje:
Orrmandula és garatmandula külön és egy mellplasztika :)
2020. nov. 2. 12:58
4/4 anonim válasza:
Akkor eddig ez volt az első mély altatásod, ezért volt más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!