Mennyire durva egy vakbél műtét?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és épp vakbél műtét előtt állok. Kicsit félek, hisz el is altatnak és megműtenek. Azt is tudom hogy ez rutin műtét és egy nap többet is csinálnak én mégis félek. Rutin műtéteknél is adódhatnak komplikációk, vagy orvosi műhibák. Akiknek volt, annak milyen volt, nehéz volt felgyógyulni, akadtak bajok közben, utána? Jó és rossz tapasztalatok is jöhetnek, köszönöm előre is!2020. okt. 25. 09:15
11/16 anonim válasza:
Ugy nez ki, hogy talan meguszom. Nem azt mondom, hogy total jol vagyok, de alakul.
Mennyi ideig tartott maga a mutet?
12/16 A kérdező kommentje:
Szuper. Ha múlik a fájdalom lehet csak elrontottad a gyomrod. Vagy allergiás vagy vmire vagy vírus. Maga a műtét 1 óra volt nagyjából. Kicsit lehet még kevesebb is. Én az altatástól is féltem nagyon, mert sok olyan esetről hallottam hogy altatást követően műtét alatt felébredt a beteg de nem tudott megmozdulni, kvázi a saját teste foglya lett. Én meg olyan parázós ember vagyok hogy azonnal ilyeneken kezdtem agyalni. Ehhez képest elkezdték nyomni az altatót, mondták hogy dúdoljam a kedvenc dalom és már aludtam is. A következő amire emlékszem hogy lepacsiztam a mentősökkel mikor vissza szállítottak:D
2020. nov. 7. 01:31
13/16 anonim válasza:
En is ilyen agyalos vagyok.
Koszonom a valaszodat, ugy nez ki megusztam, ma mar nem fajt.
Mielobbi jobbulast kivanok neked. :)
14/16 A kérdező kommentje:
Jujj szupi örülök neki! Köszönöm szépen:)
2020. nov. 8. 00:24
15/16 anonim válasza:
Szia Kérdező!
Szeretném kérdezni, hogy Neked meddig kellett bent feküdni a kórházban?
16/16 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos a covid tetőzött akkor mikor műtöttek így összesen 3 napig voltam bent műtét után. De ha jól tudom ez attól is függ, hogy laparoszkópos vagy rendes muteted van. A nem lap-osnál szeritnem több időt kell bent tölteni, mert ott felvágják az egész alhasat. De javítsatok ki nyugodtan ezekben, mert nem igazán értek a témához!
Azért remélem tudtam segíteni:)
2021. máj. 31. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!