Mindenkinek van a karján egy ilyen tű folt, hogy kapott oltásokat. De rajtam nincsen miért? Minden oltást megkaptam amiket kellett de rajtam nincsen ilyen tű folt mint az emberek többségének. (A karon lévő hegesedési folt ami a tű helyét jelzi.)
Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 14:52
11/14 anonim válasza:
Én erre gondoltam, akkor mégis csak az idősebb korosztálynál van jelen. :)
12/14 anonim válasza:
20 éves vagyok és nekem sem látszódik egyáltalán, anyukámnak sem. Az osztályaimban mindenkinek mindig látszódott, volt, akinek egész csúnya volt, így a közvetlen környezetemben egyedül magamat tudom, akinek nem és ugyanígy megkaptam mindent. Jó tudni, hogy vannak még ilyenek :D
13/14 anonim válasza:
Igen, de nem fekete himlő, hanem a himlő elleni oltás hege az. Idősebbeken jobban látszik.
14/14 anonim válasza:
Egyébként Mária Terézia egyik lánya meghalt, a másik eltorzult arca miatt apáca lett, ezért aztán a királynő magát, a fiait és kisebb gyerekeit is beoltatta. Köztük volt Marie Antoinette a későbbi francia királyné.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!