Hova menjek Budapesten vérvételre ahol kedvesek?
Figyelt kérdés
Magánklinikát vagy magánrendelőt keresek ahova be tudok jelentkezni és megcsinálnak egy teljes vérképet vérvétellel.... nagyon félős vagyok és sztk-ban mindig csak rossz tapasztalatom volt... Sajnos nehezen is tudnak venni vért pedig minden trükköt bevetek előtte amit lehet... Valakinek van tapasztalata, hogy hova érdemes menni hol a legkedvesebbek?2020. okt. 17. 13:52
1/4 anonim válasza:
Velem SZTK-ban is mindig kedvesek voltak Bp-Szent János Kórház. Vett már tőlem többször a háziorvosom asszisztense, a rendelőben, de otthon is, régóta ismerem, egy tündér.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom de sajnos nem oda tartozom helyileg :(
2020. okt. 17. 14:10
3/4 anonim válasza:
Én mindenhol rémült vagyok és titkolni sem tudom, többnyire megkönyörülnek és kedvesen viselkednek.
Pedig már szültem is, mégsem sikerült a sok vérvétel alatt megszoknom a műveletet. Nyugodtan jelezd, hogy majrézol vagy ájulós vagy, remélhetőleg normálisak lesznek. Egy kocka csokit (melba vagy mittudomén) szoktam magamnak vinni, én tleg ájulós vagyok, ha egyet a szúnyognéninek is adsz, tán még nem minősítik hálapénznek, de kicsit feldobod a napját.
4/4 anonim válasza:
Én a Centrumlab vérvételi pontján voltam a Szent Margit kórházban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!