Mi az a szer amit a PCR teszt során a mintavételi eszközzel az orrba juttatnak?
Figyelt kérdés
Először azt gondoltam, simán csak mintát vesznek, de túl a 3. teszten kellemetlen szagot érzek folyamatosan, akár 2 napig is.2020. okt. 16. 10:22
2/12 anonim válasza:
Elvileg azon a pálcikán nincs semmi, a spéci cucc a fiolában van, amibe _utána_ belemossák. Szóval szerintem a szag, amit érzel, független ettől, vagy talán attól lehet, ha a mintavétel során egy kis sérülés keletkezett az orrodban.
3/12 anonim válasza:
Engem még sehogy se teszteltek, de úgy látom, jobb is.
Erre eddig még nem is gondoltam, de tényleg lehetségesnek tartom, Kérdező, hogy már a mintavételnél is juttatnak valami anyagot belénk, amiről nem is tudunk.
Jó ég !!
4/12 anonim válasza:
Mind a három teszt után ugyanúgy érezted azt a szagot?
5/12 A kérdező kommentje:
4-nek: Az első mintavételnél egy hétig éreztem az orrmacera nyomát a bal orrlukamban, ahonnan vették. Ezután náthás tüneteim voltak, úgyhogy akkor nem. A másodiknál jobb oldalról vettek (bár ennek nincs különösebb jeletősége, csak én kíméltem a bal orrlukam ;) )jól megforgatták és éreztem valami csípő érzést. Más is érzett ilyet ismerőseim körében, de nem mindenki akinek vettek mintát. Másnap folyamatosan éreztem a szagot és a garatban egy ízt, ami ahhoz a szaghoz hasonló.Nagyon kellemetlen szag- ha hasonlítani kéne: mint a kén.... A harmadiknál két napig éreztem és elviselhetőbb. Mint amikor már megszok valamit az ember, enyhébb, de folyamatos.
2020. okt. 16. 11:09
6/12 anonim válasza:
Mondom, a magam nevében nem tudok nyilatkozni, mert nem teszteltek még.
De ha nem csak nálad, hanem másnál is jelentkeztek hasonló tünetek, akkor ott valami anyagnak lennie kell.
Nagyon durva !!
7/12 Ypszilon1980 válasza:
Úgy tudom, hogy sóoldatba kell mártani mintavétel előtt, nyilván valahogy rá kell tapadjon a cuccos.
8/12 anonim válasza:
A sóoldatnak nem szabadna kénszagúnak lennie.
9/12 anonim válasza:
Orvos vagyok, teszteltek, semmilyen szagot nem éreztem, utána kb. két óráig kapart a torkom, ennyi volt az összes kellemetlenség a mintavételen túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!