Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fordulhatok egyből sebészethez...

Fordulhatok egyből sebészethez, ha 80%, hogy eltávolítandó bőrrákom van?

Figyelt kérdés

Bőrgyógyászatra nem egyszerű mostanában időpontot kapni.. mehetek magánklinikára, és lehet, hogy ez is lesz, de műttetni már mindenkép sztk-ban szeretném.

Amúgy nem melanoma, hanem basalioma a képek alapján, nem múlik.. elég valószinű, hogy az.. elvileg nem halálos, de attól még rosszindulatú..

Szóval kérdés.. beállithatok ezzel sebészetre? Csinálnak ott szövettant, vagy elküldenek bőrgyógyászhoz?

2020. szept. 30. 22:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sebész nem ítélheti meg, hogy bőrrák-e, szóval tennél egy felesleges kört, mert ugyanúgy továbbküldene a bőrgyógyászhoz. Előbb legyen meg a lelet, azzal lehet menni a sebészetre.
2020. szept. 30. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Először bőrgyógyászatra kell menni. Függetlenül attól, hogy 50 80 vagy 100% hogy bőrrák.
2020. szept. 30. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

Előbb bőrgyógyász, de az sem biztos hogy ott elsőnek komolyan vesznek.

Ha megteheted anyagilag, menj magánra. Műteni kórházban kéne, legalábbis nekem 2x is így volt (nőgyógyászat és fogászat), így az nem került pénzbe csak maga a vizsgálat. Viszont megspórolsz vele kb. fél év várakozási időt, pár agresszív nővért/doktort, illetve nem olyan durvák a vizsgálatok, nekem ennyit megért.

2020. szept. 30. 22:54
 4/5 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a válaszokat.
2020. szept. 30. 22:59
 5/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem volt több basalioma már eltávolítva, de mindig magánba mentem plasztikai sebészhez is,persze drága, de megérte, mert nekem nagy volt. Először mindig bőrgyógyászatra kell menni, az alapján szedik le, nem lehet addig tudni mi az pontosan, nem számít, hogy a neten mi van, nekem az alapján mindegyik melanóma lett volna.
2020. okt. 1. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!