Mik ezek a Laboratóriumi vérképek; MPV, ULTRA senz.CRP, Szérum Arbamid, Szérum Átrium?
Laboratóriumi vérkép vizsgálati eredményem során ez a négy volt becsillagozva! De fogalmam sincs mik ezek!Mire utalhatnak! Tudna valaki segíteni? Csak komoly emberek írjanak ha lehet!!! Előre is köszönöm!
MPV; 7,2 fL *
ULTRA senz.CRP; 5,5 mg/L *
Szérum Arbamid; 1,8mmol/L*
Szérum átrium; 135 mmol/L *
MPV atlagos verlemezke terfogat, ne foglalkozz vele
CRP emelkedhet foleg gyulladasban es fertozesben de daganat eseten is, nem veszes a tied
Karbamid vesere enged kovetkeztetni a natriummal egyutt, a magas Natrium nem jo, kevesebbet sozz
Jajjj, nagyon szépen köszönöm! 🙏
Sajnos azt mondták a kórházban hogy fertőzés. Aztán a házim; Hazudnak ne foglalkozzon vele. Egy kis gyulladás, de még benne van az értékben!Hát akkor találja ki az ember hogy mi lehet a baja! Böngéztem a netet, olvasgattam, stb...ugyanerre gondoltam én is amit te leírtál! Még egyszer köszönöm! Sok a só, és gyulladás, esetleg....daganat Sajnos,, de ez a képlet fenn áll, köbö; Évek óta. A gyulladásra utaló még mindig benne a 10 Ben! Nem ment fentébb de lentébb sem. Jól bírom! 2007- ben találtak a mellemben öt darab kerek csomót. Azonnali szövettant javasoltak, ki sem akartak engedni és műtét, mert az egyik növekedésnek indult. Megkérdezték hogy volt e a családban rákos. Ez van. Eljöttem soha nem mentem vissza. Így döntöttem! Aztán 2003- nyarán azt vettem észre hogy az összes csomóim eltüntek a mellemből, az összes! Egyszerűen felszívódtak! Hmmm... Fogalmam sincs ez hogy, és hova lett!!! A napokba kezdett fájni a jobb mellem,,, ahol volt az egyik,, ...meg nem is voltam igazán jól, de megvagyok. Mégegyszer köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!