Bárki igényelhet egy éves tb támogatást önkormányzatzattól méltányossági alapon?
Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 19:14
1/5 anonim válasza:
Bárki igényelhet, de nem fog bárki kapni. A támogatásnak vannak feltételei. Aki megfelel ennek, az kap. Aki nem, az nem. Fel kell venni a kapcsolatot az önkormányzattal.
2/5 anonim válasza:
Szociális rászorultság esetén jár, tehát a család egy főre eső összjövedelmét veszik figyelembe,kérelmet kell benyújtani az Önkormányzatnál, erre van nyomtatvány.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
Akkor én nem igényelhetek, ha estin/levelezőn tanulok, de nincs munkám a vírus miatt?
A családom/szüleim külföldön él, így nem tudom mennyit számít a család egy főre eső jövedelme.
2020. szept. 15. 19:28
4/5 anonim válasza:
Be kell adni. Vagy kapsz, vagy nem.
5/5 anonim válasza:
Szia!Nem tudom most milyen szabályok vonatkoznak esti illetve levezőn tanulókra TB jogosultság szempontjából,de amikor én jártam estire(2008-2010 között) soha nem jött levél a nav-tól,hogy kell fizetnem magam után.Az első ilyen levél 2010 júliusában érkezett,ergo szerintem az is ugyanúgy tanulói jogviszonynak számított addig,amig le nem érettségiztem.Ettől függetlenül kérdezz rá a helyi önkormányzatnál vagy magánál az Oepnél,Navnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!