Miért nem teszik lehetővé, hogy aki akarja, emberi áron, könnyen teszteltethesse magát Covidra?
Még csak azt sem mondom, hogy legyen ingyenes tesztelés, de legalább valamennyit átvállalhatna az állam a költségekből. Ráadásul, ha én most teszteltetni akarnám magam, 50 kilométert kéne autóznom a legközelebbi magánkórházig, de ha tüneteim lennének, valószínűleg nem is fogadnának. Miért nem lehet legalább a megyei kórházakban tesztelési lehetőséget biztosítani, hogy el tudjuk dönteni, csak megfáztunk-e, vagy koronásak vagyunk?
Én például őszi időszakban hajlamos vagyok gyakran megfázni, most akkor havonta maradjak otthon 2 heteket? Ilyen helyzetekre jól jönne a tesztelési lehetőség.
Mert akkor mindenki (tünetek nélkül is) teljesen indokolatlanul teszteltetné magát. Azt meg nem lehetne bírni.
Akit kell, azt tesztelik. Ha beteg vagy, hívd fel a háziorvost, és ha covidos tüneteid vannak, vagy gyanús, hogy az lehet, akkor fognak tesztelni, ingyen.
Nem kell maszkot vásárolni, senki sem kötelez erre.
Lehet otthon varrni vagy kendővel, sállal elfedni az arcot, budapesten a BKV is több ezret kiosztott, rengeteg szervezet varr és adakozik.
3: A legtöbben nem vásárolnak maszkot. Varrtak, kaptak. Úgyhogy ennek az áfájából nem lehet meggazdagodni :) jó, hogy nem azt találod ki, hogy OV találta ki az egész vírust és ő terjesztette el a világon :D
Nálunk minden háztartás az önkormányzattól kapott mosható textil maszkot, teljesen ingyen. Pedig nem egy kis falu, hanem megyeszékhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!