Az orvosok miből kapnak pénzt?
Figyelt kérdés
Mert ugye a beteg legtöbb esetben nem fizet.
Lehet el vagyok késve ezzel a kérdéssel de eddig sosem érdekelt, úgyhogy most kérdezem. Mert hat legtöbb helyen az emberektől kapott pénzből van a fizetés, pl körmös, fodrász stb. Az orvosoknál, nővéreknél vagy ápolóknál hogy van?
2020. aug. 26. 22:34
1/9 anonim válasza:
Maganorvos betegektol
Allami orvos allamtol
2/9 anonim válasza:
Es szerinted a penztarosnak meg a cash-bol van penze? Gyerek vagy?
3/9 A kérdező kommentje:
#2 mondom, eddig tökre nem érdekelt a téma, tisztában voltam vele kb hogy honnan kapnak, viszont hogy ennyit kapnak az fura volt
2020. aug. 26. 23:47
4/9 anonim válasza:
Államtól + hálapénz a betegektől (legalábbis az orvosok)
5/9 Ypszilon1980 válasza:
Van ugye a fizetés, ami nem sok. Aztán lehet, hogy kap zsebbe, ez lutri. Ezen kívül sokan magánrendelésen is dolgoznak, vagy szerződéssel pluszban másik kórházban, másik rendelőben, esetleg oktat is, publikál, vannak lehetőségek.
6/9 anonim válasza:
Ahogy 5-ös írja. Plusz különböző kedvezményeket (pl flottakedvezmény, Hawaii nyaralás) kap bizonyos gyógyszerek felírásáért.
7/9 anonim válasza:
Senki nem kap nyaralást sőt még pénzt sem gyógyszercégtől már vagy 10 éve. A legtöbb amit kapunk az vacsorával egybekötött termékbemutató. Ó és még egyszer sem voltam Havaiin.
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, mit dolgozol?:)
2020. aug. 30. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!