Voltatok már olyan helyzetben, hogy defibrillátort kellett használni rajtatok? Milyen érzés volt? Le tudnátok írni?
"Úgyhogy összességében nem gondolom, hogy erre választ fogsz kapni"
Én mondjuk ott feljebb adtam már választ. :D
Részemről az utólagos dolog, hogy sz@r érzés h. nem hagytak ott meghalni.
Persze, hogy ne ferdítsük el a dolgokat, 1-2 jó dolog történt utána az életemben...
Mindenesetre, összegezve szerintem nem érte meg. És elvileg a nagyja még hátra lenne, bár ez remélhetőleg az átlaghoz képest rövidülni fog.
Én csak annyira emlékszem az előtte lévő percekből, hogy mondják, hogy próbáljak lélegezni, miközben már nem érzek semmit... hát ja, sokat segített ám! =D Mert biztos azért nem lélegeztem, mert megfeledkeztem a dologról.
Utána képszakadás. Amivel érzésem szerint vissza is éltek, arra az időre azt magyaráztak be, amit akartak.
Az orvosok meg a 10-20 perces, átlagnál hosszabb újraélesztést - aminek a jó részét úgy is bizonyára egy külső automata pacemaker csinálta - jó alaposan felfújták, bemondtak ilyen 3-4 órákat.
Persze mivel "nagy volt a marketing", én meg fiatal naív, akkor bekajáltam a dolgot.
Na, erre mondta a volt haverom : "Minden csoda 3 napig tart" XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!