Hogy húzzam hátra a figymámat?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy begyulladt a makkom és mikor hozzáérek fáj. Hátra tudom húzni a figymám viszont nem merem teljesen mert fáj ha hozzáérek véletlen. Illetve valami lila (eret vagy nem tudom hogy mi az pontosan) csíkot véltem felfedezni a makkom alján. Ezzel mit kezdjek? Nem szeretnék irvoshoz menni ezért valami megoldást keresek hogy otthon tudjam orvisolni ezt. 17/F2020. júl. 18. 13:42
1/6 anonim válasza:
Be van gombásodva, mint állat. Canesten. Ha nem működik, orvos. Nincs semmi baj az orvossal, hidd el, ez nem műtét vagy ilyesmi. Felír egy receptet, kiváltod és ennyi.
2/6 anonim válasza:
Menj orvoshoz mert még az is jobb mint hogy lerohad a pöcsöd.
3/6 anonim válasza:
Orvos! vagy neked tényleg megéri, hogy aztán ne tudd használni a bohócot rendesen?
4/6 anonim válasza:
Nem tudod megoldani, menj ORVOSHOZ! Még csak 17 vagy. Ne ronts el mindent azzal, hogy félsz a dokitól.
5/6 A kérdező kommentje:
És a Canesten-t vagy bármi más krémet hogy alkalmazzam a nemiszerven? Pl mennyi ideig hagyjam rajta stb, vagy egyáltalán le kell mosni? Nekem ez új, még sose volt részem ilyenben.
2020. júl. 19. 01:20
6/6 anonim válasza:
Fürdésnél próbált megmosni ahogy lehet, kenegesd be és hagyd rajta alvásnál, kb 1 hét és már látványos lesz a változás (mint valami reklám :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!