Vervetel elott ehetek 1db vagy 2db haztartasi kekszet? Meg termeszetesen vizet iszok
Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 16:01
2/10 anonim válasza:
Nem, mert befolyásolja a vércukor szinted.
3/10 A kérdező kommentje:
Egy nyeletett enni akarok mit egyek?
2020. júl. 5. 16:05
4/10 A kérdező kommentje:
Vagy egy csipet barna kenyeret?
2020. júl. 5. 16:06
5/10 anonim válasza:
Vérvétel előtt semmit a vízen kívül.
7/10 anonim válasza:
Semmit ne egyél. Én vizet szoktam inni legalább fél litert, ha nem egyet, amióta párszor elájultam, vagy nem találtak vénát, azóta mindig iszom.
8/10 anonim válasza:
Attól függ, mit vizsgálnak. Ha rutin vérkép, akkor nem ehetsz előtte semmit, és csak vizet ihatsz. Egyes speciális vizsgálatok előtt (pl. ellenanyag vizsgálat) szabad enni.
9/10 anonim válasza:
Orvos nem mondta, hogy éhgyomorra kell-e menned? Kérdezz rá, mert nem minden esetben kell éhgyomorra menni, de legtöbbször igen és akkor kekszet sem szabad enni, vigyél magaddal és majd ha kijöttél megeszed, addig víz.
10/10 A kérdező kommentje:
Most annyira raizgultam h veceznem kellett meg azthittem hanyni😂😂😂👍
2020. júl. 6. 07:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!