Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha nem megyek el a kitűzött...

Ha nem megyek el a kitűzött műtétemre (körülmetélés) mi lesz?

Figyelt kérdés
Az oep megbüntet vagy mi. Vagy menjek el és ott mondjam hogy meg gondoltam magam?
2010. júl. 30. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi a francnak büntetne meg? Ez nem iskola! Hívd fel őket, elég, ha egy nővérrel beszélsz, hogy lemondod a műtétet.
2010. júl. 30. 21:26
 2/9 anonim ***** válasza:
33%
ja a körülmetéléshez megértem, ha gyáva vagy, de hogy egy rohadt telefonhíváshoz is :S a csajok messziről kerülik az ilyen pasikat...
2010. júl. 30. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Miért gondoltad meg magadat? Egyáltalán, ki javasolt neked műtétet, és miért?
2010. júl. 30. 22:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Jól tetted, hogy meggondoltad magad! Menj olyan dokihoz, aki nem akar teljes körülmetélést csinálni, gondolom ez a doki azt akart... én most sokat adnék érte, ha akkor még meggondolhattam volna magam, amikor még előtte voltam.... de sajnos még pici voltam

Szerencsés vagy

2010. aug. 14. 05:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is csak rossz tapasztalataim vannak, nagyon gáz a teljes körülmetélés, szerencsés vagy, hogy időben észbe kaptál!
2011. aug. 5. 18:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Most megint "belevágok". Megvan az új időpont. Másik dokihoz mentem, azt mondta szerinte fékátvágás elég lesz, meg némi lazítás. Nagyon rendes doki. Megvan a lelet. Erre kiderült, hogy a műtétet az előző orvos végzi! Most vagyok megint szarban:( A leleten az van, hogy nem kell körülmetélés, a doki attól többet nem vághat remélem. Nagyon kivagyok már:(
2011. aug. 6. 01:27
 7/9 anonim ***** válasza:

A műtét előtt közvetlenül erre egyértelműen kérdezz rá! Utána már hiába! Én nagyon megjártam, csak azt tudom tanácsolni, hogy ezt nagyon vedd komolyan!

A "megoldjuk fiatalember, maga csak ne aggódjon, bízza csak ránk" nem megfelelő forma, erre azért vigyázz... (tapasztalat)

2011. aug. 10. 18:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Na mondtam a dokinak, hogy semmiképpen nem akarom a teljes körülmetélést, és hogy egy bemetszés, plasztika elég lenne e? Persze a válsza: Úgyis visszaszűkül, meg a net tele van hülyeséggel. És mindezt egy huszonéves doki mondta, akiről azt hallottam jó doki! Akkor milyen lehet a rosz? Azért felírt egy Ftorocort nevű szteroidos kenőcsöt, hogy egy hónapig kenegessem. Persze instrukciókat már nem tett hozzá.
2011. aug. 10. 18:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Kenegesd ezzel és úgy húzkodd a fürdés után mindig, amikor fölpuhult. ÓVatos legyél, türelmes, ne repedjen be.

Amúgy ha nem durva a szűkület, akkor elég lesz ott a részleges metélés is, nem biztos, hogy a nagy önbizalommal, de kevesebb szakértelemmel bíró fiatal dokihoz kell menni

Én eléggé megjártam a péniszemmel, szóval csak óvatosan

2011. aug. 10. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!