Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi történik az urológusnál?

Mi történik az urológusnál?

Figyelt kérdés
Értelemszerűen még soha nem voltam, ezért vetődik fel a kérdés. Egyébiránt a herémmel vannak aggasztó dolgok. Igen, nyilván meg fogja tapogatni, vizsgálni... De erre van egy külön helység vagy az asszisztens szeme előtt fog mindez megtörténni?

2020. máj. 18. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én gyakorlaton voltam urulogian. Ott a rendelo kozepen volt egy vizsgalo agy, arra kellett felulni/felfekudni a betegeknek. Az asszisztens asztala hattal volt az agynak.

Az ultrahang egy kulon rendeloben volt.

De hidd el, az orvos is es az asszisztens is tobb szaz nemiszervet latott mar.

A rendeloben csak felnott komoly, korrekt emberek vannak.

Nyugodj meg, nem kell semmitol tartanod.

2020. máj. 18. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Megfogja tapogatni. Némely rendelőbe ott helyben van Ultrahang. Megnézheti a heréket ultrahanggal, illetve a veséidet is mefogja egyúttal, meg a hólyagot is. Ezen kívül a vizsgálat előtt vizeletet szoktak kérni. Szóval úgy menj oda, hogy tudj pisilni. És nem tudod elkerülni, de a végbélbe is felfog nyúlni, hogy a prosztatáidat megnézze. Ennyiből fog állni.
2020. máj. 18. 14:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kultúrált helyen az orvos takarásban csinálja, nem látja az asszisztens.
2020. máj. 18. 15:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Magánrendelőkbe még asszisztens sincs.
2020. máj. 18. 16:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!