Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Valaki segítsen!!! Mi történik...

Valaki segítsen!!! Mi történik ha elvesztettem egy befizetési csekket?

Figyelt kérdés

Mikor fogszabályzót intéztünk kaptunk ugye egy csekket. A befizetés megtörtént, azonban a vírus miatt elmaradt a ragasztás. Most szeretnék időpontot kérni de a csekk nincs meg, egyébként előtte bevittük hogy bemutatni hogy a befizetés megtörtént, gondolom akkor lefénymásolták de mégis....

tiszta ideg vagyok, nem tudom ilyenkor mégis mi a teendő.

2020. máj. 17. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Hívd fel a céget, mondd meg, hogy elkeveredett a csekk, és vagy küldjenek újat, vagy diktálják le a számlaszámot, oda simán elutaljátok bankon keresztül, a megjegyzés rovatba írjátok bele, akinek a kezelésére megy a pénz. Nem lesz semmi gond.
2020. máj. 17. 14:31
 2/4 anonim ***** válasza:
És nyomtasd ki a visszaigazolást a pénz elküldéséről, a címzett nevével meg a tietekével, vidd be azt.
2020. máj. 17. 14:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, látom, már befizettétek. Akkor is fel kell hívni őket, hogy keressék meg a nyilvántartásban. Ha nem találják, akkor jobban kell máskor vigyázni a csekkre, mert ez dupla pénz lesz. Ők meg akkor lehúzósak, mert mindenütt könyvelik a beérkezett pénzeket.
2020. máj. 17. 14:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de azon is gondolkodtam hogy most megyünk felső ragasztásra (eleve apr 29-én már felrakták volna) tehát gondolom a fogszabi már kész van, a továbbiakban miért kellene vinnem azt a csekket? Egyszer bemutattuk már. Államilag rakják fel egyébként.
2020. máj. 18. 08:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!