Halasztott műtéteket koronavírus tesztet kérnek. Magánúton 60 ezer forint és műtétre kellene mennem.
2020. máj. 5. 12:33
1/10 anonim válasza:
Ingyen sehol.
2020. máj. 5. 12:42
2/10 anonim válasza:
Milyen típusú tesztet fogadnak el? Mert többféle van és más az ára is.
2020. máj. 5. 12:53
3/10 A kérdező kommentje:
PRC tesztet.
2020. máj. 5. 12:57
4/10 anonim válasza:
Az orvosknak kell intéznie. Ezt te nem tudod, csak magán úton, az meg nem ingyenes. De hiába csinálnád meg magánúton, az nem akkreditált és nem fogják elfogadni.
2020. máj. 5. 13:48
5/10 anonim válasza:
Aki a műtétet végzi, SEBÉSZ szervezze meg a tesztet! Üdvözlettel, egy háziorvos!
2020. máj. 5. 16:00
6/10 anonim válasza:
PCR még mindig, a PRC az Kínai Népköztársaság.
2020. máj. 5. 21:53
7/10 anonim válasza:
Ambuláns műtétje lesz a fiamnak jövő héten, a kórház hívott tegnap (amúgy márciusban lett volna a műtét), hogy holnap menjünk be hozzájuk a műtét előtti kivizsgálásra, ahol korona tesztet is csinálnak, ha rendben van, hétfőn műtik.
Szóval azt mondom, hogy beszélj az orvossal, úgyis kell új időpontot kérni a műtétre, akkor majd elmondja a teendőket.
2020. máj. 6. 07:24
8/10 anonim válasza:
Utolsó:
Ebből látszik mennyi értelme van ennek az egésznek. Semmi. :D. Jó jó most negatív lesz az eredmény, de a kettő között simán ellehet kapni.
2020. máj. 6. 07:46
9/10 anonim válasza:
Igen, a gyerek is ezt kérdezte, hogy akkor a műtétig bent kell-e maradnia, hogy a kettő közötti időben biztos ne kapja el? De nem, nem kell.
Most erre mit mondjak? Nem én találtam ki, hogy így legyen, csak megirtam a kérdezőnek, hol érdeklődjön és máshol hogy megy.
2020. máj. 6. 08:16
10/10 Ypszilon1980 válasza:
Ez fura, mert 2 teszt között nem lehet hazamenni értelem szerűen, bár gyereknél ezt lehet, hogy máshogy kell csinálni. Ahol dolgozom ott ingyen megcsinálják nekem, ha szeretném, vagy orvos miatt kell negatív papír róla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!