Nálatok maradt még WC papír otthon?
Figyelt kérdés
Elég WC papírotok van? Valakinél már elfogyott?2020. ápr. 26. 01:11
1/11 anonim válasza:
Azóta vettem már!
Nálatok nincs?
2/11 anonim válasza:
Tudok kolcson adni, ha szukseged van ra. Ha meg surgos, hasznalj ujsagpapirt,de oroszmodra, hogy ne duguljon el a lefolyo.
3/11 anonim válasza:
Még a járvány kitörése előtt bevásárolunk, mert felelős emberek vagyunk!!!! Van még 100 tekercs kb. Elfér a liszt, só, cukor, száraz tészta mellett...
4/11 anonim válasza:
Mi nem vásároltunk be belőle nagyobb mennyiséget (ahogy semmi másból sem), mint egyébként, de a mellettünk levő Coop boltban mindig van többféle is, ha elfogy csak lemegyek és veszek. Ezen kívül minden más is van, liszt, cukor, hús stb. Egyedül élesztő nincs, köszönhetően a felvásárlóknak, mert nem kapnak ők sem, de minden mást meg tudok venni, ami kell.
5/11 A kérdező kommentje:
Vajon száraztésztát is használhatok helyette? Abból még maradt.
2020. ápr. 26. 11:52
6/11 anonim válasza:
Nálunk már elfogyott. Én azóta liszttel vagy cukorral hintem be a valagamat, nagy dolog után, hogy ne legyen vonalkódos a fecském.
9/11 anonim válasza:
Mi akadályoz meg abban, hogy elmenj boltba? Xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!