Tudnak visszamenőleg táppénzt írni?
Figyelt kérdés
Holnap megyek háziorvoshoz, mert kismama vagyok. A nőgyógyászomtól kaptam szakorvosi véleményt miszerint vegyenek táppénzre. Hétfőtől azaz 20-tól kellene ìrni a táppénzes papírt. Ma hívtam a h.orvost az asszisztens azt mondta h csak holnaptól fogja kiírni nekem a táppénzt. De úgy tudom h visszamenőleg 5 napot írhat.2020. ápr. 23. 15:29
1/2 anonim válasza:
Pedig kötelesek visszamenőleg kiírni. Például, ha hétfőn lebetegedsz, de csak pénteken tudsz elmenni dokihoz, mert annyira ramaty állapotban voltál, akkor megmondod neki és hétfőtöl ki is írja. Ez természetes dolog...
2/2 anonim válasza:
És hétfőn nem volt telefonszolgáltatás?
És amúgy is mi van a 20-21-22-23-mal, igazolatlan ?
Mert az az azért egy kicsit durva lenne, hogy ha ma voltál a nőgyógyásznál, akkor ő azt mondja, hogy nahát, magácska olyan állapotban van, hogy már 4 napja otthon kéne feküdnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!