Tapasztalatok az éves felülvizsgálatról egészségkárosodottaknak? Bőv. Lent
Egy éve vagyok 40%-os egészségkárosodott, és ma délután kell visszamennem felülvizsgálatra.
Szemetebbek, mint az elsőnél? Vissza vehetnek a 40-ből, ha azóta műtöttek már és most is műtétre várok?
Este majd irok, hogy mi volt, de jó lenne előre tudni…
Attól,hogy műtétre vársz,nem fognak meghatódni! Inkább ar-ra törekedj,hogy meggyógyulj! Ezt neked kell agyban lejátszanod! Nem tudom hány éves vagy,s hogy mi a bajod? Hidd el, sokkal jobb emberek között mütöttnek lenni,mínt
otthon egyedül egyre betegebbnek lenni! Nem is beszélve arról,hogy rokkant járadékból megélni...??????
Köszi a választ, bár nem ez volt a kérdés!
Én sem élvezem az itthon létet, jobban örülnék, ha emberek között lennék. Gerincstabilizációs műtétre várok (3-4-5 csigolya + a keresztcsontom), ami a 4. gerincműtétem lesz!
35 éves vagyok, 15 éves korom óta dolgoztam! Nem ez az életcélom, hogy itthon legyek, és lógassam a lábam! De ha fájdalmad és görcseid vannak, akkor nehezen tudod megtenni, hogy emberek közé menjél!
Egyébként szemetek voltak! Úgy beszélt velem a doki eleinte, mintha a seggéből rángatott volna ki!
Ja, és nem leszázalékoltatni akarom magam, hanem rehabilitációs járadékot kérni addig, amíg annyira fel nem épülök, hogy elkezdhessek dolgozni!
Nem akarok a társadalom nyakán élősködni!
Teljes mértékben megértelek! Nekem csipőprotézis mütétem
volt,hamarosan a masik lábam is sorra kerül,közel 8 éve élek fájdalmakkal,de az emberek közelsége meg az a tudat, hogy szükség van rám,ERŐT ad! Nem megbántani akartalak,hanem bátoritani!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!