Ha jelentkeznék COVID-19 önkéntesnek, akkor milyen feladatokat kapnék?
Egyébként nem kell semmilyen helyi kórházba besétálnom, már az egyetemtől is kaptunk egy üzenetet, melyben szintén kérnek minket, hogy jelentkezünk, valamint kb 2 hete kaptuk az Emberi Erőforrások Minisztériumától a felhívást, hogy szükség van ránk.
Amúgy grat hozzá, tényleg bátor vagy!
Én nem mertem bevállalni mert gyáva vagyok és asztmásként tartok tőle.
Respect hogy bevállalod. Ha fiatal vagy, nincs betegséged lényegében minimális esélyed van komolyabb tünetekre és halálra.
Ha tudsz beszerezni FFP2-3 maszkot, (lehet neten kapni Megatoolsban pl), kámzsás overált, kesztyűket, zárt védőszemüveget, akkor próbáld meg... mert a kórházban nagyon kevés van. Változik a helyzet, de pár hete még azt mondták hogy az orvosoknak is 1-1 FFP maszk jut, a többieknek meg orvosi szájmaazk.
Amíg lehet rendelni, én vennék 2-3 darabot, amit tudsz cserélgetni.
Engem és más csoporttarsam behivtak önkéntesnek, ápolói feladatokat kell ellátni be vagyunk osztva különböző osztályokra
Végzős eü hallgatók vagyunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!