Anyajegy eltávolítás Miskolcon, hol, kinél?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Szeretnék pár anyajegyet eltávolítani de nem tudom kihez menjek! Helyileg Miskolcon szeretném leszedetni. Bőrgyógyászaton voltam és nem engedélyezték nekem az eltávolítást mivel nem indokolt.
Tudtok ajánlani jó orvost/sebészt/bőrgyógyászt aki megcsinálná akár magánrendelésben?
Köszönőm a válaszokat!
2020. márc. 28. 01:46
1/7 anonim válasza:
Ez teljesen reményelen. Nem végeznek halasztható sebészeti beavatkozást, maszekban sem.
Ha nem melanoma gyanús akkor augusztusig erre ne számíts.
2/7 anonim válasza:
Most sehol nem fogják megcsinálni, utána keress fel egy magánrendelést ott megcsinálják.
3/7 A kérdező kommentje:
Nyilván nem most rögtön akarom... Illetve nem is magyarországon élek jelenleg. Akkor szeretném majd hogyha le megy ez a vírus mizéria.. csak jó lenne tudni ki csinálná meg illetve ha van tapasztalat azt elolvasni!
2020. márc. 28. 11:15
4/7 anonim válasza:
Muszáj eltávolitaní ?
Nem jó ahogy van ?
5/7 A kérdező kommentje:
Nem tetszek magamnak miattuk. Ezért szeretném leszedetni.
2020. márc. 28. 15:53
6/7 anonim válasza:
Próbáld meg a DA-MED-be, csabai kapuba van, de keress rá. Ott még korlátozva van személyes vizsgálat, ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!