Hogyan zajlik egy torolmandula műtét időskorban?
Igaz még fiatalon vették ki nekem, olyan 16 évesen kb. Választani lehetett hogy ébren vagy altatásban, nekem éber műtét volt. Előtte kaptam szurit, érzéstelenítőt. Nyilván ezt még éreztem, de el lehetett viselni. Aztán betoltak a műtőbe. Doki magyarázott, majd elkezdte a munkát, egyedül volt bent, mert nem egy nagy műtét. Nem is tartott volna sokáig, ha nem esett volna le menetközben a vérnyomásom. De jeleztem a dokinak, kicsit lefektetett és várt. Nem emlékszem többre.
Utána még a lábadozás alatt, van hogy fájdogált, kaptam is fájdalomcsillapítót. Ahogy néztem én jobb bőrben voltam a műtét után, mint a szobatársam, akit altattak.
Én 69 éves vagyok,azt mondták a gégészeten,indokolt lenne kivetetni a manduláimat.Túl nagyok,rondák és állandóan be van gyulladva a torkom.
Minél előbb ki akarom vetetni,mert másfél havonta megyek gégészetre a torkom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!