A lényeg dióhéjban annyi, hogy ez sokkal inkább egy tudatosan kirobbantott gazdasági válság, alattomos népirtás, ami a leggyengébbeket és legszegényebb rétegeket fdogják jelentősen csökkenteni ugyanis itt nem a koronavírustól kell félni hanem az éhenhalástől, helytelen táplálkozástól, ami az amúgy is gyengébbeket fogja rövif időn belül és nagy számban kivégezni.
2020. márc. 21. 13:06
2/7 anonim válasza:
Faxba menjel, embertarsam. Youtube-ra olyan alhiradot tesz fel mindenki, amilyenhez pofaja van. Magyarkent jobban el vagy zarva a vilagtol, mint egy afrikai.
Ulj a seggeden, mosd a kezed, tartsd be a szabalyokat. Egyszer az eletben
2020. márc. 21. 13:22
3/7 A kérdező kommentje:
Évente közel 500 000 ember hal meg a szezonális influenzajárvány miatt. Van ellene hatékony védőoltás és ennek ellenére az emberek 10% sem oltatja be magát ellen. Szerinted nem lenne indokolt? Ebből is világosan kiderül mennyi naiv, tudatlan ember van ma a világban köztük Magyarországon is, akik abban a tudatban vannak, hogy ha otthon marad akkor azzal ő megvédi magát és másokat holott ezidáig csak azzal, hogy nem oltatta be magát influenza ellen eleve nem törődött se magával se másokkal. Amit most politikusok, celebek és sok hiszékeny, könnyen megvezethető ember művel napi szinten az egy álszent és felelőtlen viselkedés, mivel sokkal nagyobb bajt és kárt okoznak.
2020. márc. 21. 13:24
4/7 anonim válasza:
A krízishelyzetre tekintettel, legalább most kerüljük az álhírek, fasságok és konteók terjesztését.
Így is elég szopó ez az egész, nem kellene súlyosbítani.
2020. márc. 21. 14:48
5/7 A kérdező kommentje:
# 4/4 Az álhíreket jelenleg a járványt kirobbantó aljas és alattomos elitnek dolgozó kormányok nyomják ezerrel, de ne zavarjon.
2020. márc. 21. 16:58
6/7 A kérdező kommentje:
Halálozási ráták
SARS 10%
MERS 30-40%
2019-CoV: 2-3% (kínai adatok szerint)
Ezekhez képest a mostani új koronavírus (2019-nCoV) egy viszonylag "jóindulatú" vírus. A fenti két sokkal veszélyesebb járványok idején vajon miért nem hirdettek azonnal veszélyhezetet a kormányok? Nem nehéz kitalálni, hogy valami nagyon nem stimmel, ami mostanság a világon zajlik. Az amúgy is felsőbbrendűségi komplexusban szenvedő, degenerált elitnek köszönhetik az emberek a jelenlegi áldatlan állapotokat. Gyakorlatilag nem sok jelentősége van annak, hogy mely elitekről van itt pontosan szó (bár jó párat meg lehetne említeni akiket össze lehet kapcsolni a koronavírussal), kik vannak emögött, ki kinek az érdekeit kéviseli, de egy biztos nem véleteln az ami manapság zajlik. Ha igazak az előrejelzések, akkor ennek a lényegét úgy lehetne összefoglalni, hogy: burkolt, de szándékos népirtás zajlik, ami a leggeynegébb rétegeket érinti és természetesen a hatalom és a pénz állnak itt a háttérben.
2020. márc. 21. 16:58
7/7 anonim válasza:
Na elmondom. Tanulmányaim miatt külföldön voltam gyakornok és a MERS-ben benne voltam 26 évesen. Eszméletlenül gyorsan jöttek a tünetek. Néhány óra alatt egy torokfájásból nem tudtam lábra állni! Sokan meghaltak nálam jóval fiatalabbak mellettem. Ez a mostani ehhez képest bakfitty. Egy hónapig feküdtem Thaiföldön lázasan, alig tudták lehúzni. Emlékszem fogytam is sokat és abban az évben nem is tudtam összeszedni magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!