Kötelezhetnek a munkavégzésre?
Ápolónőként dolgozok. A főnővér a mai napon hívott telefonon, hogy szeretne értesíteni, hogy a koronavírusra való tekintettel válságkórházat alakítanak ki. És szeretne értesíteni, hogy én illetve még egy pár kolléganőm is megkapta ugyan ezt a hívást. Bármikor behívhatóak vagyunk. Javasolja, hogy legyen összekészítve tisztasági felszerelés, tiszta ruha egy pár napra. Fontosabb dolgok, gyógyszerek, esetleg rágcsálni való, könyvek stb. Mert bármikor hívhatnak és akkor menni kell. És előre láthatólag azt sem tudja megmondani, hogy mennyi ideig kell ott maradni. Lehet 2 hét vagy akár 1 hónap is.
Ez nem önkéntes alapon kellene mennie? Mi alapján választ ki egy pár embert akit úgymond bezárat. És ha én nem vagyok hajlandó bemenni.
Mivel válsághelyzet, így kötelezhetnek rá. De végül is ez a hivatásod nem? Embereken segíteni.
csak megjegyzem: Le a kalappal minden orvos, és ápolók előtt akik ilyen esetekben is értünk vannak!
Első vagyok
pontosítanék,
*sokkal előbb megjelent itthon a vírus, minthogy erre felkészültek volna.
Most visszatartják az első magyarországi fertőzöttekről szóló híreket amíg fel nem állt egy verbuvált válság kórház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!