Hogy készüljek fel lelkiekben a műtétre?
Figyelt kérdés
Két hét múlva petefészek ciszta miatt műtétem lesz. Az egyikben elvileg dermoid ciszta van, a másikban egy sima, de ha nem szívódik addig fel, kiveszik azt is. Borzasztóan félek, mert még soha nem volt műtétem és ez a bizonytalanság ami körül vesz telejsen kikészít, nem tudom mi lesz. Laparral szeretnék, de majd ott helyben eldől, mi lesz. És ez az ami miatt kész idegroncs vagyok. Borzasztó belegondolni, hogy lefekszem a műtőasztaltra és nem tudom hogy fogok felébredni. Vajon sikerül e laparral megoldani vagy felvágnak? Vajon meg tudják e menteni valamelyik petefészkem? Mi van, ha kiderul, hogy rosszindulatú? Nem hagynak nyugodni ezek a kérdések. Gyógyszert nem szeretnék szedni. Mihez tudnék kezdeni?2020. márc. 2. 18:33
1/1 anonim válasza:
Szia. Nekem is volt ciszta műtétem endoszkopossan.Hamar megvolt, egy éjszakát aludtam bent.. Ne félj töle,mütét után hamar feleltem és jöttem mentem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!