Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Elsősegély vizsgát kell tenni...

Elsősegély vizsgát kell tenni jogosítvány miatt . Miket kell tudni?

Figyelt kérdés
2020. febr. 27. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amit a tanfolyamon tanítottak.
2020. febr. 27. 17:59
 2/4 anonim válasza:
100%
Igen kell.18ezer ft legalább is nekem annyi volt 1 hónapja.3x2ora oktatás majd vizsga ami kb max 10perc. Stabil oldalfekvés,újraélesztés,plusz egy tétel húzás amin 2kérdés A-B. Vérzések,sérülések (gerinc,hasi,törések,fej,égési,ájulás,stb) ezeket felismerni a szövegböl melyik is lehet mit teszel.illetve melyik sérülést milyen pozícióba fekteted.Lehet picit nehéznek tűnik de egyszerű,én féltem tőle de semmiség.
2020. febr. 28. 05:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk anno az újraélesztés és a stabil oldalfekvés kötelező volt mindenkinek, utána húztál egy kérdést vagy mondtak egyet, hogy mondd meg mit teszel, engem a sokkról kérdeztek.
2020. febr. 29. 09:21
 4/4 anonim válasza:
Ami kötetelő az a stabil oldalfekvés és az ujraélesztés. Legfőképpen vérzések törések stb. Húzol egy tételt majd és felkell ismerni a tanultak alapján hogy milyen sérülést szenvedett az illető a balesetben, adott helyzetben és hogyan látod el mit csinálsz.
2020. febr. 29. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!