Akiknek porckorongsérvük van és voltak MRI-n az egész testük, fejük is bent volt a gépbe?
Figyelt kérdés
Kaptatok kontrasztanyagot? Nekem a reumaotológus azt mondta nem kell hozzá2020. febr. 4. 15:18
1/7 anonim válasza:
Igen, az egész test a gépben van. Vannak olyan vizsgálatok amihez kell kontrasztanyag, ehhez nem kell alapesetben.
2/7 anonim válasza:
Mielőtt betolnak, csukd be a szemed, akkor nem lesz bezártság érzésed.
3/7 anonim válasza:
Igen, ez valóban lemaradt.
Fejjel előre, hanyatt fekve visznek be a gépbe. Baromi hangos lesz, ha lumbális sérved van, akkor kapsz egy fültokot, azt igazítsd rá a füledre rendesen. Ha nyaki gerinc, akkor egy műanyag "kalodában lesz a fejed (csak azért,hogy ne mozgasd), akkor a füleidhez kis "párnácskákat" kapsz azt is meg kell igazítani, hogy minél jobban takarja a füleidet. Csukd be a szemed mielőtt bevisznek, és csak a végén nyisd ki, amikor már kint vagy.
Kapsz egy pánik gombot is, ha bármi baj van megnyomod, és kivisznek.
4/7 A kérdező kommentje:
Ettől féltem... azt hittem fejem legalább kint lesz. Ajjajj. :-(
2020. febr. 4. 16:25
5/7 A kérdező kommentje:
Mennyi idő kb.? 20-30’perc talán?
2020. febr. 4. 16:27
7/7 anonim válasza:
Ha nagyon félsz vagy klausztrofóbiás vagy és a pénztàrcád engedi, vannak olyan magán rendelők, ahol ‘nyitott’ MRI gépek vannak.
Én koponya MR-en voltam, és nekem 45 perc volt kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!