Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Benőtt köröm kivágása után -...

Benőtt köröm kivágása után - lent?

Figyelt kérdés

2. napja vágták ki a körmöm. Kötéscserénél az normális, hogy láttam, hogy ég vérzett kicsit? - tényleg egy kicsit.

Azt mondták 1 hét mire lehet úszni is, addig elég bekötni? - mármint az 1 hét elteltéig. Mennyi ideig nem baj ha kicsit vérzik?

2020. febr. 3. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Igen, még vérezhet. És kb. 1 hét -10 nap mire másodlagos sebgyúgyulás folyamán az eltávolított köröm helyén besarjad a bőr. Addig kell kötni és óvni. Utána már lehet úszni és kötözni sem szükséges.
2020. febr. 3. 14:29
 2/6 szamo77db ***** válasza:
Én örültem, hogy 4 héttel a műtét után végre cipőt tudtam húzni.
2020. febr. 3. 18:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Neked az egész kormodet levették?
2020. febr. 3. 20:06
 4/6 szamo77db ***** válasza:
Igen. A jobb nagylábujjamról. És vadhús is nőtt rajta, azt meg lekaparták. Akkor nem éreztem semmit. De mikor elmúlt a Lidocain hatása, még a WC-re is alig tudtam kibicegni, annyira fájt.
2020. febr. 4. 10:07
 5/6 A kérdező kommentje:

Jaa az más, gondolom az sokkal szarabb.

Nekem éppen hogy az egyik oldalát csak, majdnem csak a vadhúst, körmöt szinte alig.

Nekem szerencsére azóta sem fáj.

Miért kellett az egeszet leszedni?

2020. febr. 4. 12:58
 6/6 szamo77db ***** válasza:
Nagyon csúnya volt. Elhanyagoltam, egyrészt féltem, másrészt nem akartam ilyen sokat hiányozni a suliból. Érettségi, sikeres felvételi után fordultam orvoshoz.
2020. febr. 5. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!