Sebészetre kell beutaló vagy csak bemegyek és fogadnak?
Figyelt kérdés
A szombathelyi Markusovszky kórházba tervezek elmenni valamikor, mert már féléve szenvedek a benőtt lábujjkörmömmel. Elég csak odamenni, aztán majd behívnak, és egyszerre meg is csinálják? Vagy hogy működik ez?2020. jan. 30. 18:33
11/11 Ypszilon1980 válasza:
10-es válaszoló már megválaszolta, amit akartam, általános sebészeti rendelésen ambuláns betegként volt szó, amire én reagáltam. Természetesen egy invazív, műtétet igénylő eljárásnál van időpont és azt meg is kell szervezni. De természetesen megértem és sajnálom, hogy egy akut szívsebészetre sokat kell várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!