Múlthét előtt voltam orvosnál, s megint beteg lettem, mit fog szólni hozzá az orvos?
Figyelt kérdés
Múlthét ezelött voltam órvosnál s megint beteg lettem mit fóg szólni hozá az órvos?2020. jan. 28. 20:35
1/23 A kérdező kommentje:
Mármint mit fóg hozá szolni hogy megint mi a f...vagyok ott
2020. jan. 28. 20:36
2/23 anonim válasza:
megvizsgál és gyógyít - nem szokták szeretni az óóórvosok, ha visszaesik egy beteg, hozzálátnak hogy gyógyítsák. Jobbulást!
3/23 anonim válasza:
Ismét megvizsgál és nem szól semmit. Gyógymódot javasol.
4/23 anonim válasza:
És azt ne tudd meg, hogy én mit szólok a helyesírásodhoz...
5/23 anonim válasza:
Muszáj helyesen is látnom ezt a kérdést, így hát leírom neked.
“Múlthét előtt voltam orvosnál és megint beteg lettem. Mit fog hozzá szólni az orvos?”
Thanks for your attention.
6/23 Jól van ez így? válasza:
Semít semm fóg szollní mek fóglya kérdezzní hógy míwana halyadal tán zárwa vót a fódrász merrt Ugy nézzellkí mínt eggy meggskkalpólt hórmónzavarróss sűndisszno.
8/23 A kérdező kommentje:
Úr isten nem irtam helyesen😓😓😓bele fogok hallni SOOSSSSS😭😭😭😭😭
2020. jan. 28. 21:55
9/23 anonim válasza:
te az általánost se jártad ki, vagy hogy nem tudsz leírni helyesen egy szót sem?
10/23 anonim válasza:
“Úristen! Nem írtam helyesen, bele fogok halni. S.O.S. “
Nyugi, még mindig itt vagyok.😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!