Valaki olyan fogorvost tudna ajánlani aki ezt megcsinálná?
Figyelt kérdés
A fogaim alapvetően szépek lennének, de a felső fogsoromban az egyik fogam középen kicsit kifelé áll, mindenki azt mondja nem is vehető észre, de engem nagyon zavar mégis és én látom, mert hát úgy van. Ezt az egy fogamat szeretném kiszedetni és helyette egy csavaros vagy műfog ez már részletkérdés, viszont ahol voltam (2-3 hely) ott nem csinálják meg. Igazából a pénz és az hogy hol van az orvos nem számít csakhogy jó legyen. Ajánlanátok valakit aki tapasztalat alapján jó és el is vállalja? Esetleg valakinek volt hasonló eset hogy csak 1 vagy talán 2-3 fogát csináltatta meg hasonló módon?
Köszönöm a válaszokat előre! :)
2020. jan. 21. 17:27
1/1 anonim válasza:
Ha nincs baja a fogadnak, nem fogja kihúzni egyetlen épeszű orvos se. Inkább fogszabályozó után érdeklődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!