Meg a tokomet is megmutatom neki ha kell meg a novereknek is. Ez termeszetes.
2020. jan. 12. 18:45
3/11 anonim válasza:
Én mások előtt mindig is hamarabb voltam szégyenlős mint az orvos és ápolók előtt. Futószalagon jönnek náluk a meztelen betegek, az egyik olyan mint a másik. Egy tüdőszűrőben dolgozó egy délelőtt alatt több mellet lát, mint más egész életében XD
2020. jan. 13. 03:34
4/11 anonim válasza:
Én bárki előtt képes vagyok teljésen le vetkőzni. 20/f
2020. jan. 13. 16:46
5/11 anonim válasza:
Persze hogy levetkőzöm. Ha egy uszoda, strand vagy kemping zuhanyzójában simán lefürdök meztelenül, akkor pont az orvos előtt takargatnám a testrészeimet? Hiszen azért megyek oda, hogy megvizsgáljon.
2020. jan. 13. 16:54
6/11 anonim válasza:
Nem vagyok szégyellős le merek vetkőzni. 36N
2020. jan. 14. 05:21
7/11 Puffinlekvár válasza:
Utálom ezeket a procedúrákat. Amikor műtétem volt,lesokkoltam,hogy le kell vetkőzni. Nagyon fáztam és ideges reszketésem is volt tőle. Utálom tényleg ezeket. Nagyon kellemetlen. Tudom,hogy muszáj,de rossz érzés. Gyengének érzem magam.
2020. jan. 21. 17:54
8/11 anonim válasza:
Nekem orvosokat tekintve eddig csak a suli doki előtt kellett levetkőzni. A vizsgálat nagyja alsógatyában van, de amikor a kukit nézi, akkor mindig le kell tolni. Egyszer volt, hogy le is kellett venni. Végül is nem gáz, pedig először még paráztunk tőle.
Én se vok. szégyellős. Az öltözőbe és a zuhanyozóba is le szoktam vetkőzni.
2020. jan. 26. 08:25
9/11 anonim válasza:
Kedves #8-as, én még soha nem találkoztam olyan iskolaorvossal, aki a kukit nézte volna. Ehhez képest úgy tűnik, veled vagy nálatok többször is történt ilyen vizsgálat.
("...amikor a kukit nézi, akkor mindig le kell tolni. Egyszer volt, hogy le is kellett venni." - Ha mindig le kell tolni, és egyszer le is kellett venni, akkor több ilyen vizsgálat zajlott.)
De mégis mikor? Hányadikban? És mit vizsgált meg olyankor?
2020. jan. 26. 19:02
10/11 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Milyen korokban voltak a vizsgálatok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!