Szívkatéterezés tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok pár hét múlva lesz szívkatéterezésem és kB nem tudom hogy mire számítsak. Mennyire fog fájni akkor meg utána? Mekkora heget csinál? Ki lehet bírni?😅 Milyen érzés?
Köszönök mindent!
16
2020. jan. 10. 17:49
1/6 anonim válasza:
Nálam ilyen nem volt,de hallottam róla .Általában csuklóból nyomják fel .Itt elérzéstelenitik. Különösebb fájdalommal nem jár .A műtét végén nyomó kötést tesznek rá,pár óát pihenni kell utána . Pici bemetszés van.
2/6 anonim válasza:
Amennyire emlékszem, kb 30 perc, nem fáj. Inkább melegséget, zsibbadást éreztem, nekem csuklón kersztül vezették fel a bowdent. A doki közben mindent mond, ha kéred. Szinte semmi heg nem marad utána max 3 mm. Ki lehet bírni, kb a fogászati kezeléssel egyenértékű. nekem annyi bajom volt, h szorongtam, mint az állat, de nyugton kellett maradni, ezért kértem egy nyugtatót közben. 1 napig szorítókötés lesz a csuklódon, és feküdni kell.
3/6 anonim válasza:
Apukámnak kb.1 hónappal ezelőtt volt szívkatéteres vizsgálat. Apukám már 89. éves. Jól bírta, nem fájt neki egyáltalán! Csuklón keresztül nyomják fel a pici katétert, előtte adnak érzéstelenitőt. Nem érzett semmit,és nem is tartott sokáig. Ne félj! Nem lesz semmi bajod.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Most igazán megnyugodtam. Ettől jobban féltem mint a mutettol😅 de mostmár lenyugodtam kicsit.
Köszönöm!
2020. jan. 10. 18:42
5/6 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Tudom már régi a kérdésed de nekem is lesz egy ilyen beavatkozásom. Eltudod mondani a tapasztalataidat? Én is rettegek illetve orvost keresek aki megcsinálja nekem. Téged ki műtött?
Nagyon köszönöm a segítséget!
6/6 anonim válasza:
Nem kell félni , rutin beavatkozás és nem fàj , egy picit kellemetlen de nem fàj .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!