Hova menjek vérvételre?
Figyelt kérdés
Magán helyen szeretném elintézni, minél gyorsabban. Budapesten élek, nem voltam még magánlaborban. Melyiket ajánlanátok (ahol az árak is korrektek)?2020. jan. 9. 18:51
1/4 anonim válasza:
A privát alsó hangon 15000 Ft. Az előnye, hogy az nap meg van az eredmény. A háziorvos által írt remisszel elsétálsz a laborba, leveszik tőled a vért s egy-két nappal később kezedben az eredmény. "Ingyé".
2/4 anonim válasza:
A kórházakban általában Synlab van; itt is elérhető a magán út. Ezekhez tudsz viszonyítani.
3/4 anonim válasza:
Nálunk 3 hetet kell várni az időpontra az államiban, majd a csúszás miatt még egy-másfél órát ácsorogni a folyosón a tömegben, mire sorrakerülsz. Ennek ellenére nem sokan ájulnak el, ezen meglepődtem. És ez Budapest, nem egy túlterhelt vidéki rendelő. Szóval nem olyan rossz ötlet az a magán, ha telik rá. Én is a Synlabot választanám, mert korrektnek tűnnek, de csak az állami rendelésen van tapasztalatom velük.
4/4 anonim válasza:
Ha a háziorvossal iratsz beutalót, és csak maga a vérvétel zajlik magánlaborban, akkor 3000-3500 ft-ért leveszik a vért, időpontra mész, legfeljebb perceket kell várni. És még aznap megvan az eredmény. De nálunk pl. a háziorvos is vesz le vért, 2000 ft-ért, szintén előremegbeszélt időpontban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!