Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Pajzsmirigy ciszta leszívása...

Pajzsmirigy ciszta leszívása után mennyi az esély arra hogy újratöltődik a ciszta?

Figyelt kérdés
2020. jan. 9. 17:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Leszívástól ne félj, egyáltalán nem fáj, picit kellemetlen, de egy vérvétel sokkal rosszabb, de bizti túl vagy már rajta. Nekem 7ml szívtak le, rögtön meg is könnyebbültem, de már akkor kiírtak műtétre. Kb 3 hét elteltével vissza is telítődött.

2020. jan. 25. 10:49
 12/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Megvolt a leszívásom. Nekem 14ml-t szívtak le. Szomorúan hallom hogy neked ilyen hamar visszatelítődött. Engem nem írtak ki műtétre. Fél év múlva kontroll (ultrahang).

A leszívás óta 2 hét telt el de nekem nem töltődött vissza. Remélem nem is fog....

2020. jan. 27. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!