Elírták volna a számomat?
Kaptam ma egy SMSt.
Ez áll benne:
"Kedves plazmaadónk! Megjött a laboreredményed, várunk szeretettel plazmaadásra! Időpontfoglalás, ha még nincs időpontod: www.plazmacenter.hu vagy a megadott telefonszámon"
Feltentem ahonlapra ahol azt írják aki jelentkezik vérvételen vesz résztm, aztán SMS-ben értesítk ha alkalmas a plazmaadásra. Lehet elírták a számomat, vagy ez most mi? Milyen laboreredmény? Nem voltam már rég orvosnál....
Valószínűleg rossz számot adott meg az illető.
Ha piszkálja a lelkiismereted akkor írhatsz nekik, de nagy eséllyel úgysem tudnak mit kezdeni vele.
Na, ezt vegyük át mégegyszer!
"Elírták volna a számomat?" A te számodat?
Nem akartál plazmát adni?
Ha igen, ez az SMS neked szól.
Ha nem, akkor valaki másnak írták el a számát, nem a tied.
"Nem voltam már rég orvosnál...."
Ez nem orvos függő.
Valaki aki plazma adásra jelentkezett, elírta/elírták a számát, ezért kaptad te az üzenetet.
Próbáld meg felvenni a kapcsolatot a plazmacenterrel, hátha sikerül rendbehozni a hibát. Így akkor te sem kapsz értesítést, és aki segíteni akar, ő is tudni fogja hogy alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!