Whalala_Yo kérdése:
A baratnom kiszivta a mellkasom es feldagadt. Ez mire utalhat?
Figyelt kérdés
2020. jan. 4. 21:06
1/15 anonim válasza:
Arra, hogy a barátod egy debil, éretlen hülyegyerek?
3/15 anonim válasza:
Ezt ne tűrd meg tőle többé.Nagyon rossz vicc.Akár cseréld is le az ilyen lányt. Megtörtént eset, hogy valaki kiszívta a barátja nyakát és ez trombózist okozott és a vérrög miatt meghalt a barátja.
4/15 anonim válasza:
3. ezt nem tudom,hol hallottad,de a kiszívástól nem keletkezik a nagyvénákban olyan vérrög,ami tüdőembóliát okoz.
5/15 anonim válasza:
Ezt én is hallottam a tv-ben is volt, nagyon veszélyes! Trombózist okozhat.
6/15 anonim válasza:
#4.
Nem hülyeség. Olvass kicsit utána a véralvadásnak és hogy szívásnál milyen erőhatás éri az ereket. Ennek a srácnak egyébként a nyakát szívták ki és strokeot kapott, de teljesen lutri, hogy ha elindul, hol áll meg, akár a tüdőben is elakadhat...
7/15 anonim válasza:
De jó, hogy lenullázott valaki.Pedig csak segítő szándék vezérelt. Itt a cikk a kiszívásról. [link]
8/15 anonim válasza:
Embolia kialakulásához az kell,hogy az ér belső fala sérüljön,vagy zsír,esetleg csontvelő jusson az érbe,illetve véralvadási zavar,vagy mozgáshiány kell. Kiszíváskor tulajdonképpen vérömleny keletkezik a bőr ereiben,ami azt jelenti,hogy vér jut át az érfalakon a szövetek közé. Ettől nem lehet embóliát kapni. Ez biztos.
9/15 anonim válasza:
Egyébként Ti mindent elhisztek amit a neten olvastok,vagy a TV-ben láttok,
10/15 anonim válasza:
Egy rossz ütéstől is kialakulhat vérrög, ha beüti magát az ember, és még csak erős ütésnek sem kell, csak úgy mondom...de okoskodj tovább, várom.
Ritka, ha szívás miatt jön létre, és nem csak ez az egy eset volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!