Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyi az esélye, hogy apámat...

Mennyi az esélye, hogy apámat is megölik a János kórház 2es belgyógyászatán?

Figyelt kérdés
6 éve bekerült a Jánosba a barátom a szepszis osztályra, munkahelyi baleset miatt. A mellette levő ágyon egy 90 éves bácsi volt. Barátom és a másik fiatal panaszkodtak, hogy krákog egész éjjel. A nővér beadott neki valamit, amitől elkezdett zilálni 5 perc múlva. Kérdeztem hogy ez normális -e. Ez este volt, eljöttem. Barátom mondta, hogy két óra múlva meghalt. Úgy látszik én voltam az egyetlen akit érdekelt. Most apám került be 4 napja 86 éves. 90 volt a vérnyomása, és ki volt száradva. Infúziózzák. Tegnap még rendben volt, tegnap előtt is, mentálisan teljesen tiszta volt, ma már félrebeszélt. Soha nem volt neki ilyen. Ügyeket intézett gondolkodott rendesen még pár napja, mérnök volt régen. Latszik rajta, hogy hallucinál, nem tudja sokszor hol van. A mellette levő ágyon szerinte hallgatóznak, nyomozók vannsk, cica van az ágyak alatt kutya is van, stb. Éjjelre egyedül hagyták. Elvileg egy erősebb fájdalomcsillapítót és nyugtatót adtak neki. Nem szimpatikus a nővéreknek, lehet... orvos rá se néz.
2019. dec. 28. 22:57
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Tegnap az orvos azt se tudta melyik beteg, és egymásik beteg kórképét kezdte mondani. Tulajdonképp nem mondott semmit, mit kap. Ja, és nincs pénzünk, tehát korrumpálni se tudunk. Max 1000- esekkel anyám a 80 ezres nyugdíjából , az is baj. Lehet arra még meg is sértődnek.
2019. dec. 31. 07:18
 12/26 anonim ***** válasza:
80%
Az meg sem fordult a fejedben,hogy az egész éjszakai krákogás már azért van,mert pl. tüdőoedemája van és a nővér csak olyan szert adott be,ami ezen próbál javítani (pl. vízhajtó), de olyan volt az állapota,hogy ez sem segített? Nem,hiszen nem értesz hozzá és azok sem akik mesélték et. Ami nem baj,hiszen nem ezt t tanultátok,nem ez a szakmátok. Hidd el,hogy én sem mondom meg egy építésznek,hogy hogyan tervezzen házakat,mert nem értek hozzá.
2019. dec. 31. 07:51
 13/26 A kérdező kommentje:
A bácsinak bőrbetegsége volt! Jol emlékszem! A lánya nagyon szenzitív bőrbarát tusfürdővel fürdette...
2019. dec. 31. 09:57
 14/26 A kérdező kommentje:
A nővér krákogas ellen ami azért van mert nem tud aludni, ez a szokása, kapar a torka, stb. Gondolom nem vízhajtot adott. Tüdőbajjal gondolom nem a szepszis osztályra viszik. Lehet ellenérvelni. Vagy nyugtató, vagy altató volt szerintem.
2019. dec. 31. 10:00
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Két ünnep között vagyunk. Mindenki szabadságon van. Egy orvos ilyenkor dupla, tripla annyi beteggel is foglalkozhat, mint normális. Ilyenkor nem kell csodálkozni azon, hogy nehezebben követi a betegeket.
2019. dec. 31. 10:00
 16/26 anonim ***** válasza:
76%
Vagy éppen a beteg haldoklott, terminális légzése volt, és a nővér egyébként nagyon helyesen fájdalomcsillapítót adott, hogy csökkentse a szenvedését. De egyébként ez egy vicc... Na pont az ilyen alakok miatt nincs elég orvos Magyarországon, mint te, meg a haverjaid.
2019. dec. 31. 10:08
 17/26 anonim ***** válasza:
84%
És te olvastad a beteg dokumentációját, hogy pontosan tudod milyen baja volt? Egy tumor miatt okozott paraneoplásiás színdróm lazán okozhat bőrtünetet.
2019. dec. 31. 10:16
 18/26 A kérdező kommentje:
Mivel nem mondják mit kap, nem közölnek semmit , jogosak a kérdéseim szerintem. Voltam már kórházban sokszor és normális volt az orvos. Akkor én is.
2020. jan. 1. 12:26
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
És melyik kérdésedre nem kaptál normális választ az orvostól?
2020. jan. 1. 15:26
 20/26 A kérdező kommentje:
16os. Milyen haverjaim?😅 Mindent ki lehet magyarázni. Kéz kezet mos... idősotthonokban is ez megy, jól benyugtatózzák, hogy ne legyen gond vele. Nincs pénz(?), nincs minkaerő, nincs kapacitás.
2020. jan. 1. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!