Trombózis lehet? (sos lent)
Figyelt kérdés
Jobb lábam viszeres eléggé 25 éves vagyok férfi, és a labfejem eléggé fáj hónapok óta, igaz 2 3 hónapja rosszul léptem oldalra és azóta fáj, álló munkát végzek nap végére a viszeres lábam be dagad, de nincs el szinezodve meg semmi ilyen problémá, valószínű a rosszul lépés miatt fájhat meg még mindig? Trombozisnal csúnya lenne a. Lábam nem? Kék zöld?2019. dec. 18. 21:55
2/10 A kérdező kommentje:
Stroboszkopis nem? :D
2019. dec. 18. 22:02
3/10 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat szeretnék
2019. dec. 18. 22:04
5/10 A kérdező kommentje:
Ha sokat pihentetem utánna fáj. Ha rá lepek
2019. dec. 18. 22:36
6/10 anonim válasza:
Trombózis nem lehet, mert eleve nem a lábfejednél kezdődik a probléma, hanem a lágyékhajlatban.
Ha bedagad trombózis miatt, akkor az nem múlik el, tehát olyan nincs, hogy emiatt csak nap végére dagad be és másnap minden kezdődik elölről.
Nem lesz csúnya a lábad trombózisnál, nem lesz kék-zöld egyáltalán, inkább csak duzzadt, feszül, fáj, esetleg vörös, meleg, tömött tapintatú, de ezek sem minden esetben.
Persze mivel visszeres vagy, van ennek kockázata.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem vörös nem meleg semmi ilyen a labfejemnel fáj, ahol az ujjak találhatók attól picit pár mm-rel feljebb és a bokám széle talpam,
2019. dec. 18. 22:52
8/10 anonim válasza:
Fszert kérdezed hogy lehet-e trombózis ha szerinted sem lehet?
9/10 A kérdező kommentje:
Azért hogy zavarjon téged!
2019. dec. 18. 22:59
10/10 anonim válasza:
gondolkodj már . izület lesz az. , ha nem hiszed menj orvoshoz ő is megmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!