Hogyan lehet vedelmet kerni a pszichiatriai visszaelesek ellen?
psz abuse
fontos dontest kell meghoznom maradok e pszichiatria fogja minimalis szoc ellatasok es idonkenti befekvesek mellett varva hogy ujra megprobalnak lebutitani es gyermekkent kezelni...vagy jogilag szembeszallok a latszolagos szovetsegeseimmel es eljarast es vedelmet kerek tudva hogy ez a ments var bezarulhat ha meg is bebizonyosodik az orvosok sejtese...mivel a korhazi kezelesek sok kart okoztak a lelkemnek es meg probaltak tudtom nelkul gondnoksag ala venni de bebizonyosodott szamomra hogy nem vagyok olyan elveszett ahogy beallitottak es kozepfoku vegzettsegemet sem ajandekba kaptam...sors tarsakat keresek akik hasonlo problemaval kuzdenek vagy mar megoldodott a helyzetuk
" de bebizonyosodott szamomra hogy nem vagyok olyan elveszett ahogy beallitottak es kozepfoku vegzettsegemet sem ajandekba kaptam"
Diplomával is lehet valaki ön és közveszélyes skizofrén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!