Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kecskeméten a sürgősségin...

Kecskeméten a sürgősségin mennyiért gipszelnek?

Figyelt kérdés
Mindig is nagy gyujtoje voltam a gipszeknek de meg szerencsere nem tort el semmim. Kicsit betegnek hangozhat viszont az lenne a kerdesem hogy gipszelnek-e kecskemeten a surgossegin ha igen akkor mennyiert? Ugy gondolom hogy otthon elkesziteni nem jo otlet mert sok olyat olvastam hogy rosszul sulhet el
2019. dec. 4. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs, de tényleg nem vagy normális. Ok nélkül sehol nem fognak gipszelni, még pénzért sem.
2019. dec. 4. 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, majd a te kezed vagy lábad gipszelgetik amikor semmi bajod a betegek meg csak várjanak a sorukra. 😂
2019. dec. 4. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nő lennél, felkiáltanék, hogy megvagy, téged kerestelek már régóta és talán tudnék segíteni, de mivel férfi vagy, mint én, nem szóltam semmit.
2019. dec. 4. 20:45
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:

Nem fognak veled foglalkozni, van más dolguk igazi betegekkel és különben is a sürgősségi nem erre való, kiröhögnének.

Saját magadnak valóban nem ajánlom otthon, vannak veszélyei.

2019. dec. 4. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!