Aput holnap műtötték volna lágyéksérvvel. A sebészetről ma telefonáltak, hogy mégsem műtik meg, majd max két hónap múlva, mert NINCS RÁ PÉNZ. Most mit tudunk csinálni?
Keress kisebb kórházat, hátha találsz rövidebb várólistát. Elutaztatjátok valahogy.
Vagy magánkórházban kifizetitek, akár hitelből, de legalább az állása megmarad. És mindenképp beszéljetek a főnökével, keressetek közös megoldást. Talán valamiféle munkát hazavihet, vagy másképp kiegyeztek. Pl. ha ő ács, de te vállalsz helyette ingyen könyvelést, és így a cég is kárpótolva van.Mindenesetre beszéljetek meg egy közeli találkozót, ha nincs is még a műtétre megoldás, jelezzétek, hoyg igyekeztek találni. A főnök is ember, ha nem is látszik rajta.
Igen, nagyon készült rá, ráadásul ő életében nem volt beteg, 56 év alatt most volt először vérvételen. Borzasztó. A sebész csak széttette a kezét , hogy ő csak egy alkalmazott. Én Finnországban élek, de nem gondoltam volna, hogy ilyen óriási bajok vannak nálatok. De tényleg aki tényleg nagyon súlyos beteg azzal mi történik?
Én úgy terveztem, hogy gyereket szülni majd hazamegyek, anyukám ott jobban tud nekem segíteni, de ezek után szó sem lehet róla, nem merem betenni a lábam a magyar eü területére.
Ja igen, a főnöke..
Egy hatalmas multicégnél dolgozik, osztrák tulajdon, most vásárolta fel a céget, ott az ember nem érték, folyamatosak az elbocsátások.
Igen, már én is intézkedtem, szerdán megyünk egy másik sebészhez, akire valószínűleg nem vonatkozik ez a "rendelkezés"
Undorító. Negyvenakárhány évig fizeted a tb-t aztán mikor egyetlen egyszer az életedben szükséged volna rá, akkor dögölj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!