Orvosi beutaló 3-hónapos érvényessége az időpontkérésre vagy a vizsgálatra vonatkozik?
Khmm azért ez nem teljesen így van. Az időpontot akkor kell kérni, amikor a beutaló készült. Olyan sajnos van, hogy hat hónapra kapsz időpontot mondjuk endokrinológiára, de ez nem a te hibád. Lassú a rendszer.
Az viszont eszméletlen bunkóság a beteg részéről, hogy szeptemberben kér beutalót azrán decemberben kér egy időpontot. Akkor tök felesleges volt a beutaló.
Khmmm. Nincs igazad!
Nekem pl. fél évente kell mennem a nyaki gerincemmel kezelésre, a beutalót még októberben meg kaptam, de csak decemberben fogom kezdeni a kezeléseket.
Kontroll márciusban, akkor újabb beutaló, amit megint tolunk három hónapig.
Tudom, hogy nem erre irányult a kérdező (nem a te) kérdése, de senkit nem kell le bunkózni azért, mert feltett egy kérdést.
Lehet, hogy nem sürgős. Vagy nem volt rá eddíg ideje.
Egyébként honnan veszed, hogy hónapok ota megvan a beutalója?
Mi van ha egy kontroll előtti labor beutalóról van szó, és csak azért kérdezi, hogy tutira belférjen az idóbe?
Ha valaki itt eszméletlen bunkó, az te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!