Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ti mit szóltok ahhoz, hogy 3...

Ti mit szóltok ahhoz, hogy 3 hónap TB tartozás után elvennék az ingyenes ellátást?

Figyelt kérdés
2019. nov. 28. 22:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%

"Bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy nem tudja fizetni a TB-t,"

Igen, ilyenkor van az, hogy bemész az illetékes hatósághoz és kérsz halasztást, megbeszéled a lehetőségeidet.

Egyébként meg ez egy egyéni probléma. Magyarország legnagyobb problémája ez a tipikus posztkommunista mentalitás, hogy az emberek elvárják, hogy az állam intézzen helyettük mindent. NEM! Felelősséggel tartozol magadért!

2019. nov. 29. 11:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Az idegesseg reszet ertem, de azt , hogy semmit se ert a szakmajahoz nem. Konyorgom a hanyas hasmenes szezonban a hanyas hasmenes tunetre , hogy lehet terhesseget "diagnosztizalni" szex nelkul?:D

Biztos vannak jo szakemberek, de mikor kifogok 20 rosszat, inkabb nem kiserletezem tovabb. Egy korhazi orvos a mutetemet is elrontotta, ember es ezt megertem mindenki hibazhat de egy jo tapasztalatom se volt a tbs orvosokkal. Lehet en elek rossz kornyeken, vagy en vagyok balszerencses de ha mar 7-8 ezer a havi tb akkor nem ezt az ellatast vartam volna.

2019. nov. 29. 13:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs de ha valaki csak rossz orvosokat fog ki, ott nem biztos, hogy az orvosokban van a hiba.
2019. nov. 29. 19:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hááát, sokallom a 3 hónapot.
2019. nov. 29. 19:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"hogy lehet terhesseget "diagnosztizalni" szex nelkul?"

Az orvos nem tudhatja, hogy szexeltél-e az elmúlt kilenc hónapban. Mentőstől is hallani, hogy hányszor előfordul, hogy a szülési fájdalmaktól szenvedő fiatal lány esküdözik, hogy ő aztán még soha nem csinálta... Szex témában sokszor úgy állnak hozzá, hogy alapból hazudik a páciens, ami mondjuk problémás, de ha a TB-t nem fizető nagyon alja réteg kiesne, és a dokik nagyobb arányban találkoznának a normális emberekkel, akkor javulna a fejükben ez a hozzáállás.

2019. nov. 30. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!