Szerintetek mennyit kell várni az onkologián mire sorra kerül az ember?
Dél pesti centrum onkologiába küldték aput. 11-től van csak orvos és én délre járok dolgozni. Azt mondta a hölgy délre vegezhetunk legkorábban, de szerintem túl optimista. 14:00ig szerintetek végezhetek? Mert akkor kérdésnek elnézik amúgy meg táppénz.
Szabin elfogyott, apunak meg rosszindulatú a daganata, és nem tudom hogy oldom meg már ezt az első alkalmat se.
Kérdésnek=késésnek*
Szabim*
Bocsánat autokorrekt
Háát, ha a jövőbe látnék, szívesen megnézném neked, de mivel erre nincs lehetőségem, sajnos nem tudom megmondani.
Mindenesetre kitartást neked és mielőbbi meggyógyulást apudnak!
Köszönöm
Reméltem van aki volt már személyesen vagy családtagjával, és nagyjából tudja hogy mennyi időt szokott ez igénybe venni
Orvosként azt szoktam mondani, hogy az ilyesmi egésznapos program. Ez van. Jobban meg kellene a kollégákat becsülni, akkor talán nem lenne orvoshiány és nem lennének orbitális várólisták a szakrendelésekre, és ott sem kellene fél napokat várni.
Amúgy fizetés nélküli szabadságot tudsz kivenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!