Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hajfesték allergia. Létezik...

Hajfesték allergia. Létezik olyan hajfesték, amit lehet így használni?

Figyelt kérdés
Sajnos allergiás vagyok a hajfestékekre. 1 évvel ezelőtt kipróbáltam a wella koleston perfect innosense festéket, ami tökéletesen bevált, nem volt tőle semmi baj, de mostanra arra is allergiás lettem. Sötétbarna a hajam eredeti színe és kezdek elég durván őszülni. Tudnátok valamit ajánlani? Mert nem szeretnék így kinézni. Légyszi kíméljetek attól, hogy ne fessem a hajam, mert így nem maradhat. 32/nő

2019. nov. 16. 08:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó lenne kideríteni, hogy milyen összetevőre vagy allergiás. Lehet hennával próbálkozni. A helyedben bemennék egy fodrász kellék boltba, hogy mit tudnak ajánlani.
2019. nov. 16. 08:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet, hogy jártam orvosnál is ezzel a problémával, de elküldött azzal, hogy ha tudom, hogy allergiás vagyok a hajfestékre, akkor minek vizsgáljon ki
2019. nov. 16. 08:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyászaton voltál? A bőrgyógyászok csinálnak olyan bőrallergia tesztet,aminél különböző alapanyagokat, színező anyagokat, illatanyagokat viszgálnak. Nagyon gyakori az,hogy valaki nem magára a hajfestékre érzékeny,hanem annak a színére (ez leginkább a fekete színre igaz), vagy arra az illatanyagra ami abban a hajfestékben benne van. Ha festeni akarod a hajad,akkor előtt csinálj az adott festékkel magad bőrpróbát. A könyökhajlatodba, alkarodra tegyél egy mogyorónyit a festékből és azt ragaszd le. 2 nap múlva nézd me,hogy látsz-e valamit.
2019. nov. 16. 09:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Szoktam allergia teszet csinálni festés előtt és eddig az összestől kipirosodott és viszketett a bőröm. Volt, hogy apró hólyagok jöttek ki rajtam, amikből folyt a genny. Drogériában kapható festékeket már mindet próbáltam
2019. nov. 16. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!