Hol találok Nyíregyházán ingyenes pszichiátert, aki felír akár enyhe altatót is?
Figyelt kérdés
Álmatlanságban szenvedek és már mindenféle gyógynövényes dolgot kipróbáltam de semmi nem segített.2019. nov. 1. 02:24
1/15 A kérdező kommentje:
Vagy kit tudtok javasolni? (Csakis ingyenes jöhet szóba)
2019. nov. 1. 02:27
2/15 A kérdező kommentje:
Akár pszichoterápiát is bevállallok mellé
2019. nov. 1. 02:32
4/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok idevalósi. Melyikben? És mégis mit mondjak bejelentkezésnél? Stb vagy hogy folyik ez?
2019. nov. 1. 03:14
5/15 A kérdező kommentje:
Nem ide vagyok bejelentve sem
2019. nov. 1. 03:18
6/15 A kérdező kommentje:
Gondolom a kórházban holnap vagyis ma már nem fogadnának
2019. nov. 1. 03:34
7/15 A kérdező kommentje:
Munkaszüneti/gyásznap miatt
2019. nov. 1. 03:35
8/15 anonim válasza:
"Ingyenes" csak a TB alapján van, és az egy dolog, hogy ilyenkor nem fogad, hanem sokszor heteket kell várni. Tehát hiába is jutottál volna el pszichiáterhez, sajnos nem fogadott volna. :(
Tudod mi okozza ezt nálad? Lehetséges, hogy vagy fizikailag vagy szellemileg nem fáradsz le a napfolyamán. (Szellemi munka mellé érdemes sportolni, fizikainál olvasni/esetleg rejtvényt fejteni.) Esetleg valamilyen stresszforrás nincs?
9/15 A kérdező kommentje:
Inkább a stressztől való teljes kimerültségre rippelek
2019. nov. 1. 06:10
10/15 A kérdező kommentje:
Amúgy kollégiumi orvos írhat fel? 21 évesen gondolom nem kell szüleim beleegyezése
2019. nov. 1. 06:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!